Forgiftet af light fødevarer. Kan man blive forgiftet af at spise light produkter?

Forgiftet af light fødevarer. Kan man blive forgiftet af at spise light produkter?

"Forgiftet af light fødevarer. Kan man blive forgiftet af at spise light produkter?


Ja det kan tyde på det, hvis light produkterne er sødet med sødestoffet Aspartam som fremstilles af kemivirksomheden Monsanto. Man kan undre sig over at dette sødemiddel nogensinde er blevet godkendt, men hvis man har penge nok, er der meget som kan lade sig gøre. Nu kan jeg jo kun stå inde for mine egne oplevelser, men det ser ud til at der er rigtig mange som har bivirkninger eller er blevet syge af at indtage sødemidlet Aspartam. Jeg opdagede ved en tilfældighed at det kunne være sødeproduktet Aspartam som kunne være årsagen til mine egne bivirkninger, som jeg har haft i årevis. I et indlæg på internettet læste jeg om kridtbanditterne, som går rundt på gader og stræder og tegner med kridt, og advarer befolkningen mod forskellige ting. Blandt andet om bivirkninger fra sødemidlet Aspartam. Jeg opdager til min forskrækkelse, at det er i det tyggegummi som jeg spiser, sodavand og meget meget mere. I 3 uger har jeg nu undgået Aspartam, og jeg må sige at jeg føler mig som et helt nyt menneske.


Mine bivirkninger.

1. Jeg har gennem mange år døjet med røde plamager på huden som kommer og går, og samtidig kløen overalt på kroppen.

2. Små bylder under huden, som kommer og går sammen med de røde plamager og samtidig kløen.3. Jeg har i mange år haft det min læge kalder en fedtknude i venstre bryst, på størrelse med et kirsebær.

4. Mere eller mindre konstant diare.

5. Svimmelhed

6. Flimren for øjnene. Jeg havde ofte et smalt bånd hen over begge øjne. det flimrede lige som et fjernsyn der var ude af indstilling. Der var meget irriterende.


Nu efter 3 uger er det hele forsvundet. Lidt utroligt, men sandt. Der kommer aldrig Aspartam inden for dørene her mere, det er sikkert. Jeg har snakket med nogen som mener at jeg har haft Aspartam forgiftning. Nogen mener at der er mange flere bivirkninger. Kræft, Demens, Diare, Slagtilfælde, Sklerose, Parkinson og meget mere. Jeg ved det ikke. Kun et kan jeg sige. Hvis man har nogen af ovennævnte symptomer kunne det være værd at prøve at undgå produkter som indeholder Aspartam. For kemi og medicinalindustrien er der rigtig mange penge på spil. Det er jo rigtig smart, hvis kemiindustrien først kan sælge produkter som gør os syge, og derefter medicinalindustrien produkter som kan helberede os. Hvorfor skal der puttes kemiprodukter i vores fødevarer, som ingen kender langtidsvirknigerne af ?"


Jeg har for iøvriget noget nyt også. Jeg har tidligere døjet rigtig meget med allergi. Især her om foråret. Siden jeg er holdt op med aspartam, og har fået en del flere kemier ud af fødevarerne ved at købe økologisk, har jeg heller ikke set det nu for andet år i træk


.- Bent Løkke Kristensen.


Kilde henvisning til Bent Løkke Kristensen, via facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001647011653

- du kan kontakte ham ved interesse om hans historie.