Om mig

Om mig

Jeg hedder Nina og jeg begyndte at oplyse om Aspartam tilbage i 2013, da jeg opdagede at utrolig mange produkter indeholdte sødestoffet og jeg blev vred over dette og begyndte at researche/undersøge sødestoffet og fandt ud af at det havde mange bivirkninger med sig og jeg begyndte så at oplyse om det via min Facebook profil og senere hen oprettede jeg en Facebook side kun relateret til Oplysning om Aspartam og den følges af næsten 14.000.


Så har jeg altså researchet Aspartam i ca. 10 år nu og jeg ved at det gør folk syge, jeg har så mange sygdomsudtalelser og viden om hvordan det gør folk syge, prøv bare at kigge på Facebook siden og se alle dem der skriver at de bliver syge af det.


Jeg bliver ved med at oplyse om Aspartam og det er daglig oplysning på Facebook og Instagram siderne, jeg stopper ikke før at Aspartam er fjernet fra alle produkter og Aspartam må også godt blive forbudt i Danmark.


Dette er mit fokus og det gavner befolkningen at blive advaret og oplyst, så man selv kan tage et bevidst valg om den mad/drikkevarer man indtager, fremfor at du INTET ved om problematikkerne ved det kunstige sødestof.


Vh Nina, Oplysning om Aspartam.