Aspartam & sukkerfri marmelade opskrift

Aspartam-fri & sukkerfri marmelade opskrift

Diabetes-venlig, MSG-FRI, sucralose-fri, Acesulfamk-fri og uden tilsætningsstoffer.

Følg opskriften til punkt og prikke



Opskrift:


"Minimum 3 kg frugt
Renses i vand med øko citronsaft/citronjuice på flaske eller fra frisk øko citron i 15 min.
Dryppe af.
Op i gryden (Rustfri/uden ridser)
Bringes i kog under KONSTANT OMRØRING.


Det skal koge (ikke bulder koge, men skal boble) i minimum 3-4 timer el. Indtil det er passende tyk i konsistensen.


Sæt 10 syltetøjglas & låg i en kold ovn. Åbning op efter.
Indstil ovn over og under delen til 100 grader og når den når de 100 grader skal de stå i ovnen i 1 time.


Brug opøserske og evt. Marmeladetragt.


Jeg bruger tykke skind/læder handsker. Sluk ikke ovnen, før du er færdig.


Fyld 1 glas ad gangen og sæt låg på med det samme.


Placer i papkasse m. Uldtæppe i.

Fyld alle glas og sæt dem tæt sammen i papkassen pak tæppet omkring og stil et lunt sted til de er kolde.
Sæt så i køleskabet."


I er velkommen til at dele opskriften. 

unsplash