Nektarin kage


KUNSTIGT SØDESTOF, DER FINDES I FØDEVARER, MEDICIN, TYGGEGUMMI, VITAMINER M.M

Raw Nektarin kage


Til bunden: 
ca. 17 friske dadler (fjern stenene)
ca. 100 g valnødder
ca. en håndfuld mandler 
(nødderne skal ligges i vand i 5-8 timer før de bruges)
ca. 1 tsk vaniljesukker
2 skvat himmalayasalt

(det blendes til en fast masse og presses derefter ned på bagepapir i en lille rund springform) og stilles i fryseren, imens du laver det andet.

Nektarin delen:
Blend ca. 5 nektariner, fjern selvfølgelig stenene og det omkring. Skær ca. 1 nektarin i både og lidt tern.
Put det blendede nektarin på bunden, smør det flot ud over det hele. Og læg nektarin både ovenpå. 

Topping:
Blend 5 øko figner og 5 friske dadler (fjern stenene) og lidt vand i til en god masse, der er nem at smøre ud. Tilsættes på nektarin laget og der tilsættes de skårede nektarin tern og lidt kokosmel ovenpå. 

Sættes i fryseren i ca. 1 time og så på køl i køleskabet.

Nydes efter nogle timer :) håber nogle vil prøve den, den er SÅÅ lækker og frisk.

      OPLYSNING OM ASPARTAM