Hindbær kokos nødde kage


KUNSTIGT SØDESTOF, DER FINDES I FØDEVARER, MEDICIN, TYGGEGUMMI, VITAMINER M.M

Hindbær/kokos/nødde raw kage

Bunden:
18 friske dadler (sten fjernes)
100g valnødder
50g mandler
Nødderne sættes i vand i 5-8 timer før brug (pga. fytinsyren der kan give ondt i maven fx men også for at man bedre kan optage nødderne). 
Lidt under 1 spsk vaniljesukker
To skvat himmalayasalt 
Blend til det er en sammensat masse og pres det så ned i en lille høj springform på lidt bagepapir og ind i fryseren med den, mens du laver toppingen.

Topping:
1 dåse kokosmælk øko 400ml, står på køl en dags tid før man laver den.
5 spsk akacie honning.
1 spsk smeltet øko kokosolie.
125g friske hindbær.

Alt blendes godt i en foodprocessor og det hældes så op ovenpå bunden fra fryseren. Så står kagen helst i fryseren i en dags tid, og så ud og på køl og så er den mega lækker og mere stivnet. 

Velbekommen ! Den er nem også.

      OPLYSNING OM ASPARTAM