Chia chokolade bars


KUNSTIGT SØDESTOF, DER FINDES I FØDEVARER, MEDICIN, TYGGEGUMMI, VITAMINER M.M

CHOKOLADE CHIA BARS 

Mine bars står bare i køleskabet og kort i fryseren efter jeg har lavet dem (ca. 2 timer). 

De er høje i antioxidanter
naturlige, hele fødevareingredienser
let at lave i minutter
fantastiske, rige, chokolade smag
lækker blød og lækker tekstur
perfekt præ-træning for en naturlig energi boost
sunde essentielle fedtstoffer
ingen bagning kræves
vegan og glutenfri
naturligt sød uden tilsat sukker

Forberedelsestid: 10 min
Total tid: 10 minutter
Udbytte: 14 bar
INGREDIENSER

1 ½ kopper dadler uden sten (350 g)
⅓ kop rå kakaopulver eller kakaopulver (35 g)
1/2 kop hele chia frø (75 g)
1/2 kop usødet strimlet kokosnød (45 g)
1 kop rå valnødstykker (125 g) (jeg lægger altid nødder i blød natten over eller i 5-8 timer i vand og hælder vandet fra dagen efter, her undgår du fytinsyren og andre ting du ikke har brug for fra nødderne).
1/2 kop hakket mørk chokolade (70 g)
1/2 kop havregrynd (helst glutenfri, kan fåes i rema1000)
1 spsk vaniljeekstrakt
1/4 havsalt (jeg brugte himmalayasalt)

VEJLEDNING

Anbring dadler i blender eller fødevareprocessor og puré, indtil de danner en tykk pastaform.
Tilsæt valnødderne og mix for at kombinere.
Tilsæt resten af ingredienserne og bland den, indtil den danner en tyk dej.
Linie en firkantet gryde med pergamentpapir. Tryk let på blandingen i panden, og tryk let i alle hjørner.
Placer i fryseren i mindst et par timer op til natten over.
Løft ud af panden og skær i 14 barer.
Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet eller fryseren.


      OPLYSNING OM ASPARTAM